CSS Template

(фото) Зима во Македонија-темератури под нулата

И, кога чешмите замрзнуваат- Пелистер на мунис степени целзиусови!

Шара
442
Avtokontrol1

Како изгледаат дел од зимските планински убавици?!Снежно и подготвени за планиско снежно уживање !


semm
Vivafarm
Turtel
Farma Dolneni