CSS Template

Ѓорѓиоски од ЛК на ОО на СДСМ: Ефектите од новиот пакет економски мерки ќе почуствуваат сите граѓани

155

Третиот пакет на економски мерки, во вредност од 355 милиони евра, со директна финансиска поддршка ќе ја зголеми куповната моќ на 730.000 корисници и ќе им го олесни животот во време на оваа криза. Ефектите од овој нов пакет економски мерки, ќе ги осетат сите граѓани и многу дејности во економијата. Дополнително, ќе се зајакне потрошувачка на домашни производи и ќе се придвижи македонската економија.

Секој треба и секој ќе добие поддршка! –  меѓудругото, пренесе  во  писмено соопштение до јавноста и преку видео запис , Александар Ѓорѓиоски , претседател на ЛК СДММ – Прилеп.


Vivafarm
Farma Dolneni