CSS Template

Мал Битолски Монмартр во Прилеп

191

Изложба на дела од манифестацијата Мал Битолски Монмартр ќе биде отворена утре, петок, од 13 часот во ликовната галерија на ЦК„Марко Цепенков“.
Ќе бидат изложени 30 дела создадени на интернационалната престижна ликовна манифестација која секоја година се одржува во Битола, а на која учествуваат над 100 деца со ликовни педагози од 15 земји од светот.
Поставката во нашиот град содржи избор од најдобрите дела.


Farma Dolneni
Vivafarm