CSS Template

Отворени нови работни позиции за вработување во прилепски компании

466
Avtokontrol1

Отворени нови работни позиции за вработување во прилепски компании.

Микросам АД, светски бренд за производство на современи, компјутерски управувани машини за производство на композитни материјали, има потреба од нов стручен кадар: АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА – 3 работни места,МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР – 3 работни места,ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР – 5 работни места Рокот за пријавување е до 10 – ти февруари, 2018г.

Огласи за вработувања на нови позиции објави и американската компанијата за автомобилски делови  Гентерм.  Се бараат кадри со средно и високо образование, а огласот трае до 12 февруари

И компанијата сранската компанија WIK за производство на електрични апрати и уреди, сместена во технолшко индустриската зона Алинци исто така бара работници со средно и високо образовние .Огласот е објавен на 02 февруари и ќе трае до 12 февруари

 

Линкови од дел од огласите:

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/doc-controller-/59856

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/material-handler/59958

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/process-engineer/59854

http://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/otvoreni-rabotni-pozicii/58939


semm
Turtel
Farma Dolneni
Vivafarm