CSS Template

Петок, 24 јули, четири новозаболени

295

Од Центарот за јавно здравје информираат  дека денеска во општина Прилеп четворица заболеле од коронавирус, а едно лице оздравело од заразната болест;

Бројот на активни случаи изнесува 54, од кои 40 се наоаѓаат на домашно, а 14 на болничко лекување.Вкупниот број на заразени од Ковид-19 од почетокот на пандемијата е 318 .Во домашна изолација и самоизолација се наоѓаат 95 лица.


semm
Vivafarm
Farma Dolneni