CSS Template

Прилеп, дневен корона вирус биланс

271

Од Центарот за јавно здравје информираат дека во општина Прилеп денеска, сабота 25-ти јули регистрирани се 3 нови случаи на заболени од корона вирус, а од заразната болест оздравеле 6 лица; Бројот на активни случаи со КОВИД-19 изнесува 51. Од нив, 38 лица се наоѓаат на домашно, а 13 на болничко лекување;
Вкупниот број на заболени од вирусот од почетокот на пандемијата во општина Прилеп изнесува 321.


semm
Vivafarm
Farma Dolneni