CSS Template

Помош за Прилеп од збратимениот кинески град Дејанг

307

Двесте заштитни одела беа донирани денеска на церемонијата во Амбасадата на Република Северна Македонија во Кина за градот Прилеп од збратимениот град Дејанг, од провинцијата Си Чуан.

На церемонијата присустуваше конзулот Весна Андреевска и претставникот на градот Дејанг во Пекинг, Џао Ке.


semm
Farma Dolneni
Vivafarm