CSS Template

Пожар во атарот на селото Дабница

171

Попладнево избувна пожар во близина на Маркови Кули.  Пожарот избувнал во атарот на селото Дабница и како што велет очевидци  со голема брзина поради ветрот се прошири по падините на Марковите Кули од страната на селото Дабница. Според информациите од Територијалната противпожарна единица Прилеп опожарена е сува трева.


semm
Vivafarm
Farma Dolneni