CSS Template

Прилеп има 6 случаи на заболени од коронавирус

283
Avtokontrol1

Прилеп има 6 случаи на заболени од коронавирус, а едно лице оздравело од заразната болест, денеска, сабота 22 август, информираат од Центарот за јавно здравје  – Прилеп

     Бројот на активни случаи со КОВИД-19 изнесува 55. Од нив, 44 лица се наоѓаат на домашно, а 11 на болничко лекување. Вкупниот број на заболени од вирусот од почетокот на пандемијата изнесува е 390.

Фото: Од Архивата на Радио Пела, објавена во мај 2020


semm
Vivafarm
Farma Dolneni