CSS Template

СЕ ПРОДАВА НЕОБРАБОТЛИВО ЛОЗЈЕ 3.5 ДЕКАРИ, НАД С.СЕЛЕЦЕ(ПРИЛЕПСКО). ЦЕНА ПО ДОГОВОР. ТЕЛ: 070/259-406

289

СЕ ПРОДАВА НЕОБРАБОТЛИВО ЛОЗЈЕ ,  3.5 ДЕКАРИ,  НАД  С.СЕЛЕЦЕ (ПРИЛЕПСКО). До лозјето води асфалтиран пат. На нивата има и куќарка , и овоштарник!

ЦЕНА ПО ДОГОВОР. ТЕЛ: 070/259-406


Farma Dolneni
Vivafarm