CSS Template

Скијачкиот центар во Крушево подготвен за туристите

275

Терените на скијачкиот центар Станич се подготвени и жичарницата заедно со ски лифтот се отворени за туристите. Крушево има доволно снег и се е подготвено за рекративно скијање, но и два кафе барови за уживање на сонцето.
Моменталната состојба на скијачките терени можете да ја следите и преку интернет страницата skimacedonia.mk, каде што во функција е и 24-часовно следење во живо.
Линкот за следење е следниот: https://skimacedonia.mk/webcams/
Веб платформата Ски Македонија на својот Твитер профил вчера (13.01.2020) објави дека се е подготвено за скијање и уживање на убавото време на Станич.


Vivafarm