CSS Template

Состојба со корона вирусот за Прилеп

325

За денеска, вторник 18-ти август, според информациите од Центарот за јавно здравје во општина Прилеп има 5 нови случаи на коронавирус, а од заразната болест оздравеле две лица;
Бројот на активни случаи изнесува 42, од кои 33 се наоѓаат на домашно, а 9 на болничко лекување;
Во домашна изолација и самоизолација се наоѓаат 80 лица;
Вкупниот број на заразени од Ковид-19 од почетокот на пандемијата изнесува 370.


semm
Vivafarm
Farma Dolneni