CSS Template

Состојбата со коронавирусот во Прилеп, сабота 18-ти јули

399
Avtokontrol1

Денеска во општина Прилеп има 4 случаи на заболени од коронавирус – информираат од Центарот за јавно здравје -Прилеп

  • Бројот на активни случаи со КОВИД-19 изнесува 61.  Од нив, 43 лица се наоѓаат на домашно, а 18 на болничко лекување;  Вкупниот број на заболени од вирусот од почетокот на пандемијата изнесува 310.


semm
Farma Dolneni
Vivafarm