CSS Template

Станкоски: Тутунски Комбинат го надмина најтешкиот период! (АУДИО)

440


– Какви се предвидувањата за новата откупна кампања;
– Што ќе им понуди Тутунски Комбинат на кооперантите за претстојната сезона; – — Дали Цигарната може да одговори на предизвиците на стратешкиот партнер Филип Морис;
– Какви се развојните планови на Комбинатот;
– Кога може да се очекува позитивни финансиски резултати во компанијата – ова се само дел од прашањата упатени кон Кирил Станкоски – генерален директор на Тутунски Комбинат АД Прилеп во емисијата „Жешко столче“ која премиерно се емитуваше на 16 ноември во живо и на нашата фејсбук фан страна https://www.facebook.com/radiopela/


Vivafarm