CSS Template

Талевски: Во Прилеп се случува градежна офанзива (ВИДЕО)

220

„И додека ние носевме одлуки за најважните прашања по иднината на државата и граѓаните, нашиот политички опонент немаше став и бегаше од одговорност.
Градежната офанзива која се случува во општина Прилеп, наидува на општо задоволство кај секој жител на градот и населените места“, рече Миле Талевски, кандидат за пратеник од редовите на СДСМ во ИЕ 4. Во продолжение целосната изјава:


Vivafarm
Farma Dolneni