CSS Template

(ВИДЕО) Неколку теми – повеќе прашања со градоначалникот на Прилеп Илија Јованоски

563
Avtokontrol1

Иднината на Пивофестот, Информатичкиот центар за опоравување од катастрофи кој што е во изградба и Пречистителната станица беа главните поенти на разговор со градоначалникот на Општина Прилеп Илија Јованоски.

– Дали манифестацијата Пивофест – еден од симболите на Прилеп ќе доживее трансформација?
– Зошто токму Прилеп е избран за изградба на Информатичкиот центар за опоравување од катастрофи?
– По завршувањето на проектот „Пречистителна станица“ дали може да се очекува изградба на помали станици за прочистување на отпадните води во општината?

Ова се само дел од прашањата во најновата емисија „Жешко столче“ која емитува секој петок во 10 часот, а репризните изданија се во недела во 13 ч. и во вторник во 18 ч. на Радио Пела на 96,8 MHz или на нашиот линк за следење преку интернет.


semm
Turtel
Farma Dolneni
Vivafarm