CSS Template

Во Крушево ќе спортуваат пензионерите

335

Спортските Регионалните пензионерски  игри годинава ќе се одржат во Крушево, на 26-ти мај. Се оечкуваат многу учесници од неколку градови од државата.

Пенизонерите ќе се натпреваруваа во :фудбал, кошарка, тенис (кои ќе се одржуваат на „Гумење“ ) и натпреварување во шах кое ќе се одржат во хотел.

На 26-ти мај започнува и Пролетниот параглајдинг куп во организација на општината.


semm
Farma Dolneni
Vivafarm