CSS Template

Заев: Во следниот мандат обезбедуваме уште повеќе пари кај граѓаните за уште подобар економски стандард

91

Претседателот на СДСМ и носител на кандидатска листа за пратеници во ИЕ 4 Зоран Заев денеска во посета на Прилеп и регионот. На прес конференција меѓу другото порача:
„Три години СДСМ е посветена на реализација на концептот парите назад кај граѓаните.
Три години обезбедуваме повеќе пари кај секој поединец, во секое семејство“.
Во продолжение изјавата во целост:


Farma Dolneni
Vivafarm