CSS Template

(Видео)Заев: За три години видовме сите што значи да се гради по план.Патишта, инфраструктура и капитални објекти…

155

Претседателот на СДСМ и кандидатот за пратеник во ИЕ 4 од СДСМ  и носител на листата, Зоран Заев денеска во Прилеп, пред влезот на ИКТ центарот,посочи  што е направено во Прилеп во овие три години . „За три години видовме сите што значи да се гради по план. Патишта, инфраструктура и капитални објекти кои за луѓето живот значат, од едната страна и барок, стиропор и провизии од другата страна.“ рече тој

 

 


Farma Dolneni
Vivafarm