CSS Template

Акција за родово базирано насилство кај Ромите и другите маргинализирани групи

109
Avtokontrol1

 

Тема:  „Стоп за  насилството врз жените – разговор со Талија Петреска – правен советник во ЦГИ – Прилеп ( Центар за граѓанска иницијатива) во рамките на проектот „Акција за родово базирано насилство кај Ромите и другите маргинализирани групи „ , финсиран од Германската амбасада –  Скопје.

Реализиран со медиумска поддршкана на локалната рурална радио станица , Радио Пела!

Стоп за за насилството врз жените- разговор со Талија Петреска – првен советник во ЦГИ -Прилеп за проектот „Акција за родово базирано насилство кај Ромите и другите маргинализирани групи „ финсиски поддржано од Германската амасада Скопје

Posted by Radio Pela 96,8 FM on Петок, 03 мај 2019

 

 


semm
Farma Dolneni
Vivafarm