ПЕЛА YU хитови

ПЕЛА МАК забавно

PELA CAFE

ПЕЛА МАК народно

ПЕЛА YU фолк

CSS Template

АНКЕТА ЗА РАДИО ПЕЛА – ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ НИ Е НАЈВАЖНО!

869

АНКЕТА ЗА РАДИО ПЕЛА – ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ НИ Е НАЈВАЖНО : ОТВОРЕТЕ ГО ЛИНКОТ !

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYzidOdtkg_sNSYBF1ppk9MJYKj2UCo3DEpVTsVgxeOv9AAw/viewform

Сликата за нас ја креирате ВИЕ!

Како Мултимедиалниот медиум Радио Пела (во кој се вклучени медиумите: радио, портал, интернет радио, ТВ платформа на социјалните мрежи за медиумско изразување,YuTube канал...),   СТРОГО  за свои истражувачки цели, спроведува АНКЕТА, во која како наши пријатели : слушатели, читатели, гледачи, корисници на нашите услуги и информации , се надеваме дека ќе земете учество.

Анкетата содржи прашања поврзани со /слушаноста/ гледаноста/читаноста/ на нашите медиуми и е наменета да ни даде слика за видот и интересот на публиката и коминтетите за нашите медиум и содржини кои ги пласираме секојдневно.

  • Одговорањето на прашањата ќе Ви одземе ЕДНА минута од Вашето време. (ОТВОРЕТЕ ГО ЛИНКОТ – ЛИНКОТ ГО ИМАТЕ ГОРЕ)
  • Анкетата е  со строго почитување на основните принципи на анкетирање : анонимност, доброволност, чесност и искреност 

ОДНАПРЕД ВИ благодариме што ќе земете учество во интерната АНКЕТА на МУЛТИМЕДИАЛНИОТ МЕДИУМ РАДИО ПЕЛА!

Vivafarm

Веб -страницата користи колачиња. Со клик на Прифаќам се согласувате со политиката на приватност и колачиња. Прифаќам Повеќе