ГЛАСАЈТЕ ЗА ПЕЈАЧ ИЛИ ЗА МУЗИЧКА ГРУПА

428

Доколку во Прилеп би се организирал концерт, кој од следниве изведувачи би сакале да настапи. Станува збор за организирање на хуманитарен концерт.
Гласајте да го избереме кој пејач или група да биде гостин во Прилеп.

[poll id=”16109″]