CSS Template

Радио Пела во медумска поддршка на хуманитарниот концерт на Саша Ковачевиќ

143
Avtokontrol1

Популарната балканска музичка ѕвезда Саша Ковачевиќ,на 30 ноември  ќе одржи хуманитарен концерт во Прилеп. Големиот хуманитарен концерт е закажан  во спортската сала „Македонија“,а собраните средства се за помош на Дејан Најдоски и Мартин Стојаноски.Ова е најверојатно прв случај кога музичар од регионот прави хуманитарен концерт за деца од Македонија.

Концертот започнува во 21 часот, а влезниците се по цена од 200 денари.

  Радио Пела во медумска поддршка на оваа хумнитарна акција, со изготување на видео спот и новинарски содржини!

Хуманитарен концерт

Промена на местото на оддржување на хуманитарниот концерт, за Мартин и Дејан – сала „Македонија“- Прилеп 21,оо ч

Posted by Radio Pela 96,8 FM on Петок, 08 ноември 2019

 


semm
Farma Dolneni
Vivafarm