CSS Template

(ВИДЕО – ПРОМОЦИЈА) Со љубов +, за насмевки +

158
Avtokontrol1

Група граѓани хуманисти заедно со Радио Пела и Здружението Креативити поведоа иницијатива за донации во Дневниот центар за лица со посебни потреби „Ѕуница“.

Повеќе љубов за повеќе насмевки, задоволство и дружба, тоа е целта на акцијата.
Дарувањето е човечки и секогаш е сестра со љубовта,со хуманоста.


Со повеќе љубов, за повеќе искрени насмевки, кои што само децата можат да ги возвратат.
Да донираме заедно, да подаруваме каде што е потребно, зашто тие се наше богатство!

 


semm
Vivafarm
Farma Dolneni