CSS Template

(ФОТО) Изложба на уметничка фотографија „Јордан Зазоски – Зазо“ ,

452

Вечерва ,пред љубителите на добрата фотографија, во ЦК Марко Цепенко, се одржа традиционалната изложба на уметничка фотографија „Јордан Зазоски – Зазо“ ,во организирација  на Фото Кино Клуб „Прилеп“. Изложбата се организира по петти пат и на неа беа изложени 60 фотографии од 45 автори, дела кои само потврдуваат колкав напредок е постигнат во уметничкиот доем на фотографијата како посебен стил на изразување на секојдневието и колкав е напредокот на младите фотографи членови на Фото КЛубот -Прилеп,еден од најстарите клубови во Македонија .Оваа година бројот на учесници е поголем што говори дека има голем број на нови автори, кои се всушност движечка сила на ФКК „Прилеп“. Најдобрите фотографии беа наградени.Дел од изложбата низ фотографии на Радио Пела


Vivafarm
Farma Dolneni