CSS Template

(ФОТО) Пелистер под снег

259
Avtokontrol1

Овој не е патот до Алпите ! Овој пат води кон Пелистер!

Снежно бела покривка , денеска, го покри врвот на Баба Планина , Пелистер и направи вистинска зимска едила.

 

 

 

 

 

Овие фотографии кажуват дека планинската туристичка убавица Пелистер е подготвена за зимски лудории.

 

Денеска првиот снег донсе и снежна радост. Беше направен и првиот Снешко, за ајирлја, за многу снег и за почетокот на новата зисмка туристичка сезона !


semm
Farma Dolneni
Vivafarm