CSS Template

Што нуди Прилеп за дочекот на Новата 2020 година?!

Коцки
1.293

Теодора Зероска , Мила Москов и групата „Прилепски еснаф„ ќе ги забавуваат прилепчани на новогодишната вечер, на плоштадот „Методија Андонов“ Ченто.

Дневната Новогодишна програма, на 31-ти  јануари , ќе започне во 12,оо ч. со детски песни и изведувачи од детскиот фестивал „Весели ѕвончиња„, . Музичката програма ќе продолжи со  изедувачкот Гоце Илиески, за во 13,оо ч., да се појави Дедо Мраз и џуџињата.  Јутуберите и диџеите ќе продолжат на едно место, во делнот на дневната забава за дочек на новата 2020 година.

Еве што има на новогодишната програма под покровителство на Оптшина Прилеп:

Posted by Radio Pela 96,8 FM on Среда, 25 декември 2019

 

 


semm
Farma Dolneni
Vivafarm