ПЕЛА YU хитови

ПЕЛА МАК забавно

PELA CAFE

ПЕЛА МАК народно

ПЕЛА YU фолк

CSS Template

МЕЃУГРАДСКИ СООБРАЌАЈ

939

ВОЗЕН РЕД
РЕЛАЦИИ НИЗ МАКЕДОНИЈА ЗА КОИ ТРГНУВАЊЕТО Е ОД ПРИЛЕП

 

1. ПРИЛЕП-КРУШЕВО – 7.20, 9.35, 11.35, 14.35, 16.35, 19.30

2. ПРИЛЕП-СКОПЈЕ – 5.30, 5.40, 6.30, 6.45, 7.15, 8.15, 9.30, 9.40, 11.40, 12.40, 13.50, 14.30, 15.20, 17.20, 18.15, 19.40

3. ПРИЛЕП-БИТОЛА – 6.30, 7.20, 8.00, 8.35, 8.40, 9.00, 9.40, 11.30, 13.30,15.00, 16.00, 17.20, 17.40, 17.50, 18.40, 19.20, 21.20, 23.20

4. ПРИЛЕП-РЕСЕН – 8.40, 9.40, 13.30, 15.00, 16.00, 17.40, 18.40

5. ПРИЛЕП-ОХРИД – 8.40, 9.40, 17.40, 18.40

6. ПРИЛЕП-КИЧЕВО – 7.30, 9.00, 11.20, 13.15, 16.00, 16.40

7. ПРИЛЕП-МАК.БРОД – 7.30, 9.00, 11.20, 13.15, 16.00, 16.40

8. ПРИЛЕП-СТРУМИЦА – 6.00, 15.00

9. ПРИЛЕП-ШТИП – 8.40, 15.40

10. ПРИЛЕП-КОЧАНИ – 8.40, 15.40

11. ПРИЛЕП-КАВАДАРЦИ – 6.00, 15.00, 15.50- (секој ден освен недела), 18.15

12. ПРИЛЕП-НЕГОТИНО – 6.00,15.00, 15.50

13. ПРИЛЕП-ГЕВГЕЛИЈА – 15.40 – (секој ден освен недела)

14. ПРИЛЕП-ВЕЛЕС – 5.30, 5.40, 6.30, 6.45, 7.15, 8.15, 9.30, 9.40, 11.40, 12.40, 13.50, 14.30, 15.20, 17.20, 18.15, 19.40

 

ПЕЛАГОНИЈА БУС ДООЕЛ
Ул.Булевар Гоце Делчев бр.79 Прилеп
Тел: 048-400-307
Моб: 075-448-023

Веб -страницата користи колачиња. Со клик на Прифаќам се согласувате со политиката на приватност и колачиња. Прифаќам Повеќе