CSS Template

Митрополитоп г. Петар – акатист (химна на благодарност)

286
Avtokontrol1

По повод деншниот голем празник, втор ден Божиќ или празникот на Пресвета Богородица ,во храмот Св.Благовештени по светата Божествена Литургија со која чиноначалствуваше митрополитоп г. Петар и свештенослужителите на храмот, се одржа акатист (химна на благодарност) пред чудотворната икона на Св. Никодим Тисмански-Прилепски која пред две години започна да мироточи.


semm
Vivafarm
Turtel
Farma Dolneni