CSS Template

Ристовски: Таргетиравме 3 основни реформи за просперитет на Македонија! (ВИДЕО)

312

Каков е ставот на вонпарламентарната ИНТЕГРА Македонска конзервативна партија, околу датумот за одржување на предвремените парламентарни избори , дали партијата е подготвена за евентуално коалицирање ; Која е визијата на партијата за Прилеп;
Ќе предизвика ли понудената нова опција на Интегра тектонски пореметувања на македонската политичка сцена, одговори, побаравме од претседателот д-р Љупчо Ристовски и Воислав Зафировски носител на кандидатска листа за Изборна единица 4. Проследете го разговорот во целост на приложениот линк:

https://www.facebook.com/radiopela/videos/718927345589304/

 

 


semm
Vivafarm
Farma Dolneni