CSS Template

Тоше има само ден на раѓање – 25 ти јануари (АУДИО)

Емисија од Млади за млади

856
Avtokontrol1

Крушево и Македонија во знакот на најголемата ѕвезда, легенда, хуманист.
Емоции, љубов, почит за Тоше Проески.
Младите водители Христијан Пусоски, Михаела Петреска, Сотир Маркоски и Марија Николоска во целост ја посветија емисијата „Од млади за млади“ на Тоше.
Прекрасно издание на емисијата која предизвикува емоции, создадена од младите и како тие го паметат Тоше. Слушнете ја!


semm
Vivafarm
Farma Dolneni
Turtel