CSS Template

Утре концерт на прилепски „Пензионер“

259

КУД „Пензионер“ при Здружението на пензионери Прилеп утре 25 јули од 20.00 часот во кино Мис Стон ќе одржи концерт. Концертот е во рамките на Прилепското културно лето што го реализира ЦК„Марко Цепенков“.
Членовите на друштвото ќе се претстават со дел од својот богат репертоар, а како и на секој нивни концерт ќе имаат и гости, овој пат Пејачките групи од Карпош – Скопје, од Кичево и КУД„Преродба“.


Vivafarm