ПЕЛА YU хитови

ПЕЛА МАК забавно

PELA CAFE

ПЕЛА МАК народно

ПЕЛА YU фолк

CSS Template

Возен ред на градскиот сообраќај

908

ЈУП и ПуП – 048/ 61 40 40

Линија 1:
од Хотел Салида во:
06.30ч, 07.00ч, 07.30ч, 08.00ч, 08.30ч, 09.00ч, 09.30ч, 10.30ч, 11.30ч, 12.30ч, 13.30ч, 14.30ч, 15.00ч, 15.30ч, 16.00ч, 16.30ч, 17.30ч, 18.30ч, 19.30ч, 20.30ч,
од Новите гробишта во:
06.30ч, 07.00ч, 07.30ч, 08.00ч, 08.30ч, 09.00ч, 09.30ч, 10.00ч, 11.00ч, 12.00ч, 13.00ч, 14.00ч,
а потоа од Варош трлото во:
15.00ч, 15.30ч, 16.00ч,16.30ч, 17.00ч, 18.00ч, 19.00ч и 20.00ч

Линија 2:
од Рид Ритекс во:
06.30ч, 07.00ч, 07.30ч, 08.00ч, 08.30ч, 09.00ч, 09.30ч, 10.30ч, 11.30ч, 12.30ч, 13.30ч, 14.30ч, 15.00ч, 15.30ч, 16.00ч, 16.30ч, 17.30ч, 18.30ч, 19.30ч и 20.30ч,
од Економски Факултет во:
06.30ч, 07.00ч, 07.30ч, 08.00ч, 08.30ч, 09.00ч, 09.30ч, 10.00ч, 11.00ч, 12.00ч, 13.00ч, 14.00ч, 15.00ч, 15.30ч, 16.00ч,16.30ч, 16.00ч, 17.00ч, 18.00ч, 19.00ч и 20.00ч.

Линија 3:
Ќе сообраќа на 60 минути и тоа:
од АМСМ 06:30,07:30,….20:30.
од Амфора 07:00,08:00,….20:00.

Веб -страницата користи колачиња. Со клик на Прифаќам се согласувате со политиката на приватност и колачиња. Прифаќам Повеќе