CSS Template
Категорија

Инфо сервис

Поважни телефони

Полиција: 192 СВР Битола: 047/225-110 ПСОН – Прилеп (централа): 048/420-340 Пожарна: 193 Брза помош: 194 Центар за справување со кризи: 195 АМСМ: 196 ЕВН Информации: 0890 12345 ЕВН Дефекти: 0890 88888 Автобуска станица:…