CSS Template

ДЈ Галоски ќе гостува во Прилеп

518
Avtokontrol1

Еден од најпопуларните, најуспешните и најистакнатите диџеи и продуценити, на транс и хаус музиката, Александар Галоски, со  уметничко име ДЈ ГАЛОСКИ, в сабота гостува во ноќниот клуб Пирамида – Прилеп, на задоволство на сите Прилепчани, обожаватели на електронската музика. Македонскиот диџеи Галоски, за светските медиуми е  еден од најбрзорастечките диџејски имиња на Балканот, а последниот негов музички иновитет  „Shake It Down” беше поддржана од една од најголемите глобални музички ѕвезди Дејвид Гета.

ДЈ Галоски има настапувано во голем број ноќни клубови во преку 25 земји и има потпишано договор за соработка со една од најголемите издавачки куќи за електронска музика во светот „Армадија мјузик“, во сопственост на Армин Ван Бурен.


semm
Vivafarm
Farma Dolneni