CSS Template

Поважни телефони

665
Avtokontrol1

Полиција: 192
СВР Битола: 047/225-110
ПСОН – Прилеп (централа): 048/420-340
Пожарна: 193
Брза помош: 194
Центар за справување со кризи: 195
АМСМ: 196
ЕВН Информации: 0890 12345
ЕВН Дефекти: 0890 88888

Автобуска станица: 048/400-307
Железничка станица: 048/520-705
Водовод: (Централа) 048/421-775
Комуналец: 048/428-992
Општа Болница: 048/267-267
Македонски шуми “Црн бор”-Прилеп: 048/434-311
Катастар: 048/279-682
Основен суд: 048/421-700
Градска Библиотека: 048/424-344
ЦК „Марко Цепенков“: 048/421-703
Завод и Музеј: 048/401-090


semm
Farma Dolneni
Vivafarm
Turtel