CSS Template

Талевски: На ред е прочистување на правосудството од корумпираните судии и обвинители

129

Кандидатот за пратеник од редовите на СДСМ во ИЕ 4 Миле Талевски преку видео обраќање денеска се осврна на неколку поенти од изборната програма на партијата кои се однесуваат на судството, правосудството, администрацијата и владеење на правото.

За само три години, ги поставивме основите за правна држава. Сега, на ред е прочистување на правосудството од корумпираните судии и обвинители! Судиите кои застаруваат предмети ќе бидат разрешени по автоматизам, меѓу другото истакнува Талевски. Целосното видео обраќање проследете го на линкот:


Farma Dolneni
Vivafarm