CSS Template

Теми што ги интересираат младите

959

 

Слушнете ја и погледнете ја првата епизода од „Од млади, за млади“ што се емитуваше на Радио Пела (96.8 FM) на 12.07.2018, каде се разговараше на неколку теми (новости од шоу бизнис, филм што ви го препорачуваме, во светот на технологијата и мудри мисли) во комбинација со одлична музика.

Водители се младите и талентирани –
Христијан Пусоски, Михаела Петреска и Валеса Велеска.

Емисијата се емитува на програмата на Радио Пела секој четврток од 11 часот, во сабота реприза од 15 и 30, недела во 18 часот и во вторник во 13 часот.


semm
Turtel
Vivafarm
Farma Dolneni