CSS Template

Златна плакета за најдобар менаџер на ЈСЕ-Ирена Јакимоска

387

Менаџерот на компанијата, Комфи Ангел-Прилеп, Ирена Јакимовска е добитничка на златната плакета од Европското здружение на Менаџери на југоисточна и средна Европа за најдобар менаџер на компанија.
Церемонијата на доделување на наградите се одржа на  05, Јули 2018 год. во Сараево, Босна и Херцеговина.
Златната Плакета НАЈМЕНАЏЕР И НАЈ КОМПАНИЈА 2018 – ШАМПИОН ВО БИЗНИОТ е награда за најголеми менаџерски резултати, постојани инвестиции во нови проекти и исклучително успешно водење и развој на бизнис без граници како и извонредните резултати на една извозна компанија која се доделува како најголемото признание од Независната агенција на Менаџери и списанието “Euromanager”
Поради службено патување, Ирена Јакимовска не беше во можност лично да ја подигне наградата.Во незино име ја подигна незината мајка, Златка Јакимоска.


Vivafarm
Farma Dolneni