CSS Template

(АУДИО-ВИДЕО) Староградската песна добива посебна вредност со пејачката група Преродба

1.161
Avtokontrol1

Музички филиграни збогатена со уште едно прекрасно дружење со пејачката група на прилепското Здружение „Преродба“. Членките од групата – секогаш расположени за песна покажаа дека годините не се важни кога е во прашање македонската народна музика.
Пејачката група на Преродба препознатливи по традиционалната македонска песна, има богато искуство со учество на фестивали и манифестации во земјава и странство.
Проследете ја емисијата Музички филиграни која на нашата програма премиерно во живо се емитуваше на 15 ноември.

Posted by Radio Pela 96,8 FM on Четврток, 15 ноември 2018


semm
Farma Dolneni
Turtel
Vivafarm