CSS Template
Категорија

Друго

Пописот одложен за септември

Пописот на населението ќе се одложи за септември. Двајцата лидери на македонските политички партии Зоран Заев и Христијан Мицкоски на средбата во Клубот на пратениците денеска се согласија дека приоритет треба да се даде на имунизацијата…

Прва и успешна акција „Да си го исчистиме Прилеп“ (Фото)

Желбата за чист Прилеп и љубовта кон градот и природата, ги инспирира граѓаните самоиницијативно да се организираат во еко – акција која се одржа денеска на Маркукуле. Во акцијата која што ја покрена Виктор Петроски преку социјалните…