CSS Template

КРЕАТИВЦИ НАПРЕД!

305
Avtokontrol1

Радио Пела во Ваша служба, за сите креативни и оригинални идеи што ќе ги изработите, додека седите дома и ги почитувате препораките и мерките на Министерството за здравство!

Сите креативни идеи ќе бидат објавени на нашата веб страна. Целта е објавните текстови да Ве инспирираат . Можеби oвие креативни умови ќе Ве поттикнат и Вас, ќе Ве  „разамрдаат“ ,па ќе го извлечат од Вас она што сте сакале да го направите, но, или сте немале можност или имало недостиг на време поради секојдневните обврски или едноставно, нешто што „тлеело„ во Вас не можело да дојде до израз, до ОВОЈ МОМЕНТ,кога целот Време на светот Ви е на располагање .

Запомнете!  Она креативното што се наоѓа во вас е уникатно, доколку го блокирате ќе стане изгубено засекогаш. Креативноста без сомнение е најважниот извор за се во животот на луѓето. Без неа светот не би бил во прогрес и сите би живееле во една рутина.

Па, еве, добра можност, сите креативци да се преставуваат на нашиот портал.. Старосната граница не е важана, ниту професијата , ниту нацијата, ниту образование то.. ВаЖно е што Вие правите во овој момент, кога е важно да ги почитувате мерките и препораките,  да се седи дома.

#SedioDomaSoRadioPela#

РЕДАКЦИЈА:

РАДИО ПЕЛА

Прајќајте фотографии и текстови од вапите идеи на нашата мел адреса : [email protected] или во порака на Facebook страната Radio Pela 96,FM  (https://www.facebook.com/radiopela/)


semm
Vivafarm
Farma Dolneni
Turtel