CSS Template

Учениците в сабота на училиште

292

Во саботите, 16 -ти и  30-ти  март, за учениците од основните и од средните училишта ќе бидат работни.

Ќе се одработуваат часови според распоред ,од понеделник, односно вторник. Ќе се надоместува пропуштената настава од 21 и 22 јануари, кога поради загадениот воздух учениците имаа продолжен распуст.

Дополнувањето на Календарот за организација и работа на основните и средните училишта е објавен во Службен весник


semm
Farma Dolneni
Vivafarm