CSS Template

Утре слободен ден за фудбалерите на турнирот во мал фудбал

295

Денеска продолжуваат натпреварите по групи за сениори на турнирот во мал фудбал  „Св.Никола 2018“ , а утре е слободен ден за фудбалерите.

Пионерите и ветраните  викендов ги завршија натпреварувањата во групи и ги очекуваат почетоците на  полуфиналните и четврфиналните средби.

Турнирот продолжува в среда, а  веќе на 19-ти ,четврток, до петок ќе бидат одржни осминафиналните средби.Викндот ќе се оганизирааа четвртфиналните средби и финалето,како завршеток на традиционалниот турнир во мал фудбал „Св.Никола 2018“, кој и оваа година е во организација на Локалната самоуправа Прилеп, Локалниот спортски Сојуз – Прилеп и Компанијата Комфи Ангел .

Турнирот има хуманитарен карактер, а собраните средства ќе бидат наменети за децата со ретки болести.


Vivafarm
Farma Dolneni