CSS Template

Кампањата почна, а политичарите изборно растрчани – Наќе Чулев и Зоран Заев во Прилеп

265

Кампањата почна ,а поличарите изборно растрачани. Денеска, Министерот за Внатрешни работи, Наќе Чулев, во рамки на своите работни активностие во Прилеп во посета на Одделението за внатрешни работи во Прилеп. Тој имаше работен состанок со раководството на ОВР Прилеп.

A, претседателот на СДСМ и кандидатот за пратеник во ИЕ 4 од СДСМ  и носител на листата, Зоран Заев исто така денеска е во Прилеп. Тој својата програма ја престави пред влезот на ИКТ центарот во Прилеп ,а при  посетата на Прилеп  се запозна со градежните активности во Прилеп, Канатларци и во другите населени места.

 

 

 


Farma Dolneni
Vivafarm