CSS Template

Прошетка во снежното Крушево

583
Avtokontrol1

Само една посета на мистичното Крушево може да ја разгали душата и да го избистри умот. Снег, зеленило, тишина и бисерно чисто небо… Оваа зима сме желни за снежното белило кое за жал го има само на повисоките места.

Уживајте во убавините на Крушево во зима, фотографии од пријателите на Радио Пела  – Ценка и Трајче Зуљамоски


semm
Turtel
Farma Dolneni
Vivafarm