CSS Template
Ознака

чешки амасадор-општина

Чешка ќе ја поддржи Македонија за влез во ЕУ и Нато

„Република Чешка ја поддржува Р. Македонија во нејзините заложби за влез во НАТО и ЕУ“ – ова денска го истакна чешкиот амасадор во Р.Македонија, Мирослав Томан кој имаше средба со прилепскиот градоначалник и преставниц од локалната власт од…