CSS Template
Ознака

театар војдан чернодрински

Вечерва започнува МТФ „Војдан Чернодрински„ со концерт на Влатко Стефаноски

Вечерва, во Центарот за култура „Марко Цепенков“, ќе биде подигната завесата на  54- то издание на  Македонски театарски фестивал „Војдан Чернодрински“. Фестивалот ќе биде отворен со претставата на Македонскиот народен театар – Скопје,…