CSS Template
Ознака

тутнски комбинат

Прв пат, после 20 години Тут-ком – Прилеп на крајот на годинава ќе покаже добивка

Тутунски комбинат АД Прилеп (ТКП) по 20 проблематични години, последниве 5 години успеа да го стабилизира своето работење и интензивно да се трансформира во ефикасна и модерна фабрика за производство на цигари и тутун во земјава. Според…