CSS Template

Изложба на дела од прилепски ликовни автори

НУЦК„Марко Цепенков“ Прилеп

375

Изложбата на дела од прилепски ликовни автори ќе биде отворена утре, петок, 23.2.2018 од 19.30 часот, во ликовната галерија на ЦК„ Марко Цепенков“. На увид ќе бидат 20 дела од  уметниците од Прилеп изработени во најразлична техника

Посетителите ќе можат да проследат творби од 20 уметници:  Јасмина Руневска, Лепа Милошевска, Драган Михаjлоски, Марија Ѓорѓиоска, Филип Перески, Методија Исков, Верче Николоска, Ферди Булут, Дарко Талески, Ангелка Башеска и др.


Vivafarm
Farma Dolneni